Bewertungen von Sushi Tokyo Den Haag

Neue Beurteilungen

5.0
Iris
Gestern

Wij hebben vandaag onze bestelling gekregen, 2 uur en 10 minute nĂ  het plaatsen van de bestelling. Deze wachttijd kan echt niet. Helaas is dit de twee keer dit jaar. Voor ons reden om ergens anders te gaan bestellen . Jammer, want het eten is echt heel lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

miranda
24 September 2023

Keurig volgens planning geleverd, eten was heerlijk, beef teryaki kan wel iets beter, zag er wat bleekjes uit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Patrick
24 September 2023

Lekkere Pho! Alleen jammer dat de wasabi miste bij de sushi.

HK
5 September 2023

Heerlijke miso en wantansoep. Sushi ook vers. Zoals altijd een feestje

P.
28 August 2023
Ä°lham
28 August 2023
Amel
10 Juli 2023

De sushi was prima alleen het wokgerecht was helaas niet lekker. Letterlijk zat er Ă©Ă©n garnaal in.

Amber Petri
6 Juli 2023

Heerlijke sushi. Veel keus voor vegetariërs. De spinazie sushi is super lekker! Aanrader

Spaans
24 Juni 2023

Loempia saus vergeten

Mikos Storimans
17 Juni 2023
N. M.
17 Juni 2023

Goed assortiment! Mango sushie met zalm combi erg lekker. Naast de sushie perfect om af te wisselen met Vietnamese BĂșn en de Pho en de zachte loempia's van rijstpapier gevuld met sla munt en koriander erg lekker

Nguyen Ngo
12 Juni 2023
Marjolein
11 Juni 2023
vrese sushi
29 Mai 2023
D.
27 Mai 2023

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!

Spaans
27 Mai 2023
Mandy
22 Mai 2023

Sushi zoals hij hoort heerlijk

Spaans
19 Mai 2023
Ruth
10 Mai 2023

Alles was lekker vers en nog warm, heeft goed gesmaakt

Elise
6 Mai 2023

Heerlijke sushi, goed betaalbaar en keurig op tijd geleverd!

David
1 Mai 2023
Judith
29 April 2023
Anoniem
21 April 2023

Ik vond de yakitori echt niet lekker, supervet. De avocado in de sushi was onrijp en hard. En ik vond de zeewier om de maki niet vers. Heb wel vaker besteld maar dit keer vond ik het tegenvallen.

A. van Herk
20 April 2023

De gefrituurde sushi rol (Crispy Ebi) was niet smakelijk. Het leek wel of het frituurvet oud is geweest. Wij bestellen regelmatig, maar deze was echt niet goed.

Dijk
17 April 2023

Sushi goed Tempura garnalen koud Bezorger kon adres niet vinden

L
9 April 2023

Lekkere pho en lekkere sashimi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Foort Burger
1 April 2023

Bezorging was wel een beetje te vroeg. 17.50 ipv 18.15

HK
1 April 2023

Heerlijk, zoals steeds!

Toet
29 MĂ€rz 2023

EĂ©n aspekt van japans eten is dat het er ook goed uitziet. De sake nigiri was geplet, de ikura nigira niet vers genoeg, de maguro niguro van minimaal formaat, de rijst te zout. Kortom, niet voor herhaling vatbaar.

Veenendaal
23 MĂ€rz 2023
HK
19 MĂ€rz 2023

Helaas maki sake ipv nigiri sake ontvangen, maar kwaliteit altijd goed.

Merlijn
13 MĂ€rz 2023

Altijd heerlijk en super snel! Dankjewel

Paul
26 Februar 2023

Voor het eerst hier besteld omdat bij de andere shushi niet meer tevreden omdat de kwaliteit achteruit ging. Mij over Shushi Tokyo zijn we zeer tevreden. Snel geleverd en de shushi's waren heerlijk en vers. Graag tot de volgende keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Patrick
25 Februar 2023

Bezorging was ruim op tijd.

David
22 Februar 2023
fresh sushi
20 Februar 2023
T
19 Februar 2023

The food is always great, not too expensive and delivery on time. Highly recommended

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Evers
15 Februar 2023

Eten was goed, bezorging was een uur te laat.

Stephanie
14 Februar 2023

Altijd onwijs lekker! We hebben weer genoten!

Akshah
14 Februar 2023

Heerlijk Top bezorger

Alex van Herk
12 Februar 2023

Altijd op tijd en altijd onwijs lekker!

Carla
6 Februar 2023
Mike Breuker
3 Februar 2023
Eddy Sidler
2 Februar 2023
Rudolf
30 Januar 2023

Keurig op tijd en al het eten goed warm. Pho en beef spring rolls waren weer uitmuntend. Vriendelijke bezorger. Ik hoop dat hij de 3,50 euro die ik online gegeven heb ook daadwerkelijk krijgt. Blijkt vaak in de zak van Sushi Tokyo te verdwijnen.

Mevrouw Ginger
29 Januar 2023

De makis waren niet vol aan de onderkant en smaakte oud en de spinazie was zeker niet vers, jammer en het duurde veels te lang voordat ze kwamen bezorgen

Millie
20 Januar 2023

Soms is het heel goed en soms een heel stuk minder,...

Irma
6 Januar 2023

Lekker en supervers als altijd, snelle levering. Hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

miranda
27 Dezember 2022

Eten was heerlijk, sashimi van erg goede kwaliteit (zachte smaakvolle zalm en coquille) en sushi (inside-out) was ook heerlijk (wel kleiner dan op de foto helaas, dat viel wel iets tegen), maar eten smaakte erg goed en levering was sneller dan de indicatie per mail (kwartier eerder!). Top!

T
24 Dezember 2022

Bezorging ruim op tijd, alles warm en netjes verpakt., De bezorgers zijn soms een beetje nors en erg haastig.

Anoniem
22 Dezember 2022

Twee uur op bestelling zitten wachten. Ik bestel hier nooit meer.

Alexander Van Herk
21 Dezember 2022

Heerlijke sushi, snel geleverd. Vriendelijke bezorger. Top!

Barnhoorn
21 Dezember 2022
Edith
12 Dezember 2022

Heerlijk eten uitgebreide keuzes dikke duim

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Merijn
10 Dezember 2022

Lekkere sushi voor een fijne prijs. Ook de warme maaltijden zijn super!

Van der ner
10 Dezember 2022

Bijna 40 minuten te laat, is echt te veel.

Stéphane
9 Dezember 2022
Christine
7 Dezember 2022

De sushis waren heerlijk. De bezorging duurde iets meer dan 1,5 uur, maar ze heeft van tevoren gebeld om te laten weten.

Eva
27 November 2022

Altijd top hier

linda
11 November 2022

heerlijk gegeten en lekker snel bezorgd

Sascha
31 Oktober 2022

Goedenavond, Ik bestel al jaren sushi bij jullie, maar wilde vandaag toch even wat feedback achterlaten. De sushi van vandaag was absoluut niet van jullie normale kwaliteit. De tori inside-out was super uitgedroogd en in hele rare groottes gesneden, de classic hawaiian pokebowl had echt bizar weinig tonijn deze keer en de temaki krokante kip bestond uit zeewier wat je beter plastic kan noemen want hier was niet doorheen te bijten. Erg jammer omdat ik weet dat jullie normaal echt wel lekkere sushi hebben. Hopelijk doen jullie hier wat mee en is het de volgende keer weer de gewende kwaliteit. Fijne avond.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Tokyo

Excuses Sascha! Bedankt voor je feedback. Voor de volgende keer willen we je een extra Tori insideout geven of een andere sushi naar keuze. Wij maken ons sushi met liefde uit de keuken. Hopelijk zal dit niet meer gebeuren, nogmaals excuses. Team Sushi Tokyo :)

Merlijn
21 Oktober 2022

Heerlijke sushi en heel snel bezorgd

Karin
17 Oktober 2022

Superverse en heerlijke sushi. Enorme porties voor een heel schappelijke prijs!

pho ga ngon
1 Oktober 2022
Spaans
30 September 2022

Bezorger ging er gelijk van uit dat €17.90 en betaald me 20 euro 2.10 fooi was. Liep al weg voordat ik kon zeggen het is goed zo

Ap
27 September 2022
Anja Langeveld
21 September 2022

Kwartiertje gewacht, maar dat is geen probleem. De sushi was heerlijk!

Suus
15 September 2022

Helaas de loempiasaus vergeten, maar dat is pas de 1e keer. Nooit klachten eten is vers en lekker. Bezorging via de site zelf was supersnel.

David
12 September 2022
Raymond
8 September 2022

Lekker en vers

Hana
29 August 2022
Sab
21 August 2022

Het eten vond ik echt lekker. De bezorging slecht. Een uur en een kwartier gewacht op mijn eten. Er zijn wel excuses gemaakt dat is fijn. Maar bezorging mag in het vervolg graag wat sneller.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mandy
8 Juli 2022

Sushi Don was top en de Happy Mango was n onverwachte frisse combinatie. Sushi Tokyo serveert meer dan de gemiddelde standaard een warme aanrader.

Kyra
2 Juli 2022

Elke keer weer snel bezorgd en ontzettend lekkere sushi. Top!

Aron
1 Juli 2022
Bassem AlSamragy
1 Juli 2022
Renée Brillemans
26 Juni 2022

Heerlijk en super snel. Sneller dan verwacht.

Eddy Sidler
24 Juni 2022

Duurde mega lang qua bezorging Maar verschikkelijk lekker weer đŸ’Ș👍

HKW
22 Juni 2022

Zoals steeds zeer tevreden!

Diederik
22 Juni 2022
Linda
20 Juni 2022
Raphaël Gain-Prost
18 Juni 2022
Anna
7 Juni 2022

Salade en gebakken rijst na twee happen laten staan. Het had een nare smaak. Sushi vande kinderen was ik. Eerste en laatste keer hier besteld. Het werd overigens een half uur later bezorgd dan voorspeld.

Jay
6 Juni 2022

Mag wel spicy mayo los bij doen saus voor dip niet alleen soja

Chris
26 Mai 2022

Was weer heerlijk!

K
25 Mai 2022

Altijd goeie kwaliteit, overheerlijke sushi en snelle, vriendelijke bezorging. Top! Dankjewel

Roos
24 Mai 2022
Vd meer
18 Mai 2022

Besteld en ophaaltijd 18.50 echter bestelling liet tot 19.20 op zich wachten.

Maudy van Halteren
17 Mai 2022

❀

C.
10 Mai 2022

Heerlijk verse sushi, zoals aangegeven na 45 min bezorgd.

Jayantie
28 April 2022

Chili mayo mee serveren

Bibi
22 April 2022

Heerlijk gegeten !! 😃

Ch toet
22 April 2022

Had weer gevraagd geen chopsticks mee te sturen, maar die zitten er altijd weer bij. De rijst was behoorlijk zout, vorige keer te zoet.

Remco
20 April 2022

De kwaliteit was minder dan de vorige keren. Wat zeker niet in het voordeel werkt is dat er een bestelling gedaan wordt, waarna een email volgt met bezorgtijd, en uiteindelijk ruim 2 uur moeten wachten. Zelfs na telefonisch contact en met klem te horen krijgen dat bezorger er binnen 2 minuten zou zijn alsnog 35 minuten moeten wachten.

Iris
15 April 2022

Hele fijne bezorger! Eten was wederom erg goed!

Haf
14 April 2022

Echt heerlijke sushi. Voor de eerste keer besteld en de sushi is kwalitatief, en ook niet te prijzig in vergelijking met andere sushi tenten. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Millie
11 April 2022

Yakitori zouden 4 stokjes moeten zijn en ik kreeg er maar 3, verder heerlijk verse sushi.. En goed bezorgd..

Haagsma
31 MĂ€rz 2022

Zelden ontevreden, maar vandaag kwam het eten veel te laat en waren de warme gerechten dus koud en klef. Erg jammer als je voor meer dan 70€ eten besteld.

Tania
28 MĂ€rz 2022

Lekker en vers en op tijd – gaan we weer doen. :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Panittha
28 MĂ€rz 2022
Linda
27 MĂ€rz 2022
X
27 MĂ€rz 2022
Wendy
21 MĂ€rz 2022

Super lekkere sushi.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maudy van Halteren
20 MĂ€rz 2022
HK
28 Februar 2022

Heerlijk vers en super snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
27 Februar 2022
Marianne
24 Februar 2022

Heerlijke verse producten,snelle en vriendelijke bezorging!!

Eric
23 Februar 2022
Lizette
16 Februar 2022

The best! Heerlijke sushi!

Stephanie Remmerswaal
14 Februar 2022

Heerlijk! Altijd lekker en vriendelijk personeel!

Diana
14 Februar 2022

Bestel regelmatig bij hen of haal het af. Vriendelijk personeel en nette en snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heleen
12 Februar 2022
Mandy
11 Februar 2022

De verkeerde saus zat erbij (pindasaus ipv horizon) en de sushi was heel hard. Jammer ben beter gewend.

Ronald
9 Februar 2022

Op tijd bezorgd en lekker vers

Richard
30 Januar 2022
Linda
30 Januar 2022
Rasdinho
30 Januar 2022

Beste bezorg sushi van Den Haag!!

Mandy
26 Januar 2022

Ik was onderweg denkende dat ik nog ruimte had kwam de bestelling kwartier eerder dan verwacht :D De bezorgers heeft het achter gelaten in overleg. En eenmaal thuis heerlijk genoten van de bestelling. Was heerlijk.

Linda
24 Januar 2022
Van der meer
22 Januar 2022

Besteld 18.03 Tijdstip aangekondige bezorging 19.05 een uur is echt te lang Finale bezorging 19.40 dus ook nog meer dan 1/2 uur te laat

Minkman
2 Januar 2021

Altijd erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Familie van der Veen
30 Dezember 2021

De Japanse rijst was prima, de sushi met vis was niet altijd lekker.

Bianca
27 Dezember 2021

Heerlijk gegeten en smaakt naar meer.....

Daan
22 Dezember 2021

Eten zelf niks op aan te merken. HEEEEL lekker! bezorging minder tevreden over 18.30 bestelt, zou om 19.30 komen kwam pas om 20.15.

Millie
22 Dezember 2021

Goede sushi en kreeg het op tijd....

Tim de Booij
21 Dezember 2021

Na 1,5u wachten een paar jaar gebeld, maar geen gehoor gekregen. Toen na 2u werd het bezorgd, maar toen had ik al iets anders gegeten

Nigel
19 Dezember 2021

Altijd goed

Chris
17 Dezember 2021

Was weer genieten!

A
28 November 2021

Helaas tegen gevallen. Eerste keer hier maar niet nog een keer. Grove stukken wortel in de sushi ipv dunne reepjes, sushi rijst smaakte niet heel lekker en vond ede gebruikte ingrediënt niet smaakvol/van kwaliteit.

Joan
27 November 2021

Altijd vers!

Elise
22 November 2021

Snelle bezorging en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
18 November 2021

Snelle bezorging, veel keus in verschillende sushi en gerechten. Prijs/kwaliteit is prima. Als er geflambeerde zalm/tonijn/surimi nigiri met mayo en teriyaki in het assortiment zou zijn, zou ik wekelijks bestellen. :) Zou ook fijn zijn als er (op aanvraag) een folder bij de bestelling gedaan wordt, zodat je thuis makkelijker kan uitzoeken.

van Veldhoven
13 November 2021

Eten was goed, bezorging was snel. Echter op het moment van schrijven hebben 2 van de 3 mensen wie hebben meegegeten het weer naar buiten gewerkt. Iets is niet goed geweest met de bestelling.

Anoniem
2 November 2021

Verse en smaakvolle sushi! Fijne prijs ook en de bezorging was snel. Volgende keer bestellen we weer hier. Aanrader!

Olga
2 November 2021

Perfect en snel geleverd, zoals altijd

Joyce Coolen
31 Oktober 2021

Evenals verleden keer goede service en lekker gegeten. Ruime keuze op de website. Wij bestellen hier zeker nog een keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mar
30 Oktober 2021

1.5uur wachttijd? In 9 jaar nooit gehad

Adam
29 Oktober 2021

Delicious food, fairly priced, a little bit slow on the delivery but it's free!

Eva
23 Oktober 2021

Altijd goed en altijd op de afgesproken tijd

AP
9 Oktober 2021

Sushi is well prepared, freshly made and tastes really good. We’re a vegetarian family, they always pack our items carefully not to be mixed up with non-vegetarian items! Delivery is on time!!

miranda
5 Oktober 2021

Eten was prima, al vond ik de Vietnamese spring roll tegenvallen: er zit veel te veel sla in en te weinig vlees. Bij Vietnamese restaurants zit er bovendien nooit ei en wortel in. Verder waren de gyoza koud, alsof het eten niet in een thermo box heeft gezeten.

Nikki
4 Oktober 2021

Veel keuze. Mooie producten. Vooraf

Semi
25 September 2021

Zoals als altijd lekker!

Ineke
17 September 2021
Angelique
17 September 2021

Snelle levering en het smaakte weer heerlijk!!! :) Ben inmiddels trouwe klant

Daphne
29 August 2021

Altijd goed optijd en de sushi is altijd zo gigantisch lekker!! De Inari en crispy vegan (met teriyakisaus) zijn echt mijn favoriet.. :)

Mandy
28 August 2021

De sushi don en beefrolls waren heerlijk. Snelle levertijd

Zandvliet
24 August 2021

Het was weer heerlijk

Anouk
20 August 2021

Altijd heerlijke sushi, betaalbaar en snelle service.

Bassem Al-Samragy
19 August 2021
Wanne Sinterniklaas
18 August 2021
C. T.
4 August 2021

bezorgen op de bromfiets aan de telefoon terwijl de bestelling afleverde, bijna naar me toe gooide, zodat die hoefde af te stappen.

Shalini
2 August 2021

Fijn van de snelle levering!

Claudia Melis
24 Juli 2021

Hallo, this email is to share with you my terrible experience of this evening. This is the second time that the same story is happening when I order by Sushi Tokyo. Please check the screenshot of my order and my note. I have clearly asked to get a call when the person was going to be in front of the door because my mom is very sick and having a special therapy at home, and I didn't want to wake her up. Not only I didn't receive any call, but I was alarmed by a violent banging on my door..... That can't be called "knocking". This guy was hitting my door with such aggression that I heard him from the 2nd floor and my neighbor came out too. I was very annoyed and I told the guy that was not a normal behaviour and he didn't even pay attention to me cause he was talking with someone to the phone and leaving without even get his money. I went back to give him the money and he didn't say anything, said sorry or stop talking to the phone. I am sorry but I am absolutely disappoin

Kim
14 Juli 2021

Bezorging duurde wat langer dan gebruikelijk en ze kwamen later dan per e-mail laten weten. Maar de smaak was top!

Monique
5 Juli 2021

Ik ben al meer dan 10 klant maar ik heb nog nooit zo'n slechte kwaliteit en presentatie gekregen als gisteren. De garnalen waren rauw, de gozo's niet te eten zo door gebakken, de stokjes saté koud (niet lauw), de boontjes volstrekt smakeloos.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruth
26 Juni 2021

Heerlijk eten

Sushilover
24 Juni 2021

Echt prima Sushi! Als ik sushi laat komen dan altijd van Sushi Tokyo dan weet ik ten minste zeker dat het goed is!

Ineke
23 Juni 2021
Ingrid
22 Juni 2021

Gewoon heerlijk :-)

Maudy
17 Juni 2021

Super

Archana
14 Juni 2021

Ik ben vanaf nu vaste klant. Het was heerlijk!!!!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lisette
8 Juni 2021
Dorien Korsten
6 Juni 2021
Hendrik
24 Mai 2021
Linda
23 Mai 2021
Jazz
15 Mai 2021

Ik kreeg bericht dat de bestelling gebracht werd, toch heeft het daarna nog wel even geduurd. De sushi was lekker, maar er zat te weinig vis in en te veel rijst..

Chantal
15 Mai 2021
Danny Moolhuizen
12 Mai 2021

Lekkere verse sushi zoals gewoonlijk!

youss
5 Mai 2021

echt lekkerste sushi man, en altijd snelle levering love ittt

Donna
30 April 2021

Was heerlijk

Maik
27 April 2021
FV
26 April 2021

Lekker en ruime keuze aan sushi. Snel bezorgd.

FZ
26 April 2021

Perfecte sushi! Aanrader. Snelle bezorging en echt vers gemaakt goede sushi. Vergeet de loempia’s niet, nergens beter.

Ana
21 April 2021

Vaste klant, altijd super !!! :)

Olga
14 April 2021

Supersnelle bezorging

Jean Paul
13 April 2021

Toppers

Frederike
11 April 2021

Super kwaliteit en snel gebracht! Een aanrader

Ben
8 April 2021

Supervers en heerlijk van smaak

Zeka
5 April 2021

BedanktđŸ€©

Arrnieh
1 April 2021

Heerlijk, supervers en snel

C.F. van der Sanden
29 MĂ€rz 2021

De Crispy ebi sushi en de Loempia waren zacht! De Sake waren er maar 3 ipv 4 stuks!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

André Zandvliet
28 MĂ€rz 2021

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk. Verdere commentaar niet nodig bedankt weer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ralph
28 MĂ€rz 2021

Er is veel keuze en variatie in het menu. Het eten was heerlijk!

Linda
28 MĂ€rz 2021
Daan
26 MĂ€rz 2021

Heerlijke sushi en perfect op tijd.

Sabine
25 MĂ€rz 2021

Beste sushi in town!!

Kewanis
18 MĂ€rz 2021
Tim
7 MĂ€rz 2021

Fijne website, uitgebreide keuze! jammer was dat de rijst van de nigiri te compact was.. Dit deed afbreuk aan beleving.

Far
6 MĂ€rz 2021

Helaas was ik echt niet tevreden Alles was enorm klef en de kipsate was te droog om op te eten. Het was een bestelling van meer dan 80€, maar we hebben een gedeelte zelfs erg gegooid. Zonde en zeer teleurstellend voor m’n zoon op z’n verjaardag. Nog niet eerder meegemaakt.

Aniek
1 MĂ€rz 2021

Snelle levering en heerlijke sushi

Tam
27 Februar 2021

Rijst was niet lekker Had gevraagd géén avocado en geen chilli en dat zat er wél in. Bezorger was vriendelijk.

Ron
24 Februar 2021

Heerlijke sushi, vooral de crispy rolls!

F.J.Burger
21 Februar 2021

Prima, kan eigenlijk niet beter

Irma
20 Februar 2021

Lekker en op tijd. De bezorger had meerdere bestellingen bij zich. Onze bon was aan bij het vervoer op een andere bestelling terecht gekomen. Verwarring die de jonge bezorger super rustig en vriendelijk oploste. Complimenten!

Margie monteiro
16 Februar 2021

Prima op tijd ontvangen en goed verzorgde heerlijke sushi Vr. gr. M

Sander
15 Februar 2021

Om 18:50 de bestelling geplaatst. rond 20:20 gebeld waar deze bleef waarbij mij verteld werd dat deze nog gemaakt moest worden. pas rond 21:20 kwam de bestelling. Begrijpelijk dat het drukker kan zijn op een zondag maar 2,5 uur wachten op een bestelling spant toch echt de kroon.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stephanie
14 Februar 2021

Was heerlijk zoals altijd!

Kim
13 Februar 2021

Lekker Vriendelijk Snel

Spaans
13 Februar 2021

Altijd lekker en bezorging 100%goed

Carla en Marcel jongejan
13 Februar 2021

Iets later dan we hadden gevraagd, maar echt super lekker. Een heerlijke pure smaak!!

Mirthe
12 Februar 2021
Angelique
31 Januar 2021

Goede kwaliteit dit keer en op tijd geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marie
26 Januar 2021
Alice Newbold
26 Januar 2021

Lekker vers en op tijd!

Mart Maas
24 Januar 2021

vrijdag al besteld en betaald afgesproken zondag om 18.00 uur bezorgen de bezorger, een aardige jongeman was slechts een kwartiertje later maar alles was perfect goed verpakt, heel lekker en genoeg dank jullie wel allemaal van Sushi Tokyo (mij zie je vaker als klant)

Raymond Kroek
22 Januar 2021

Heerlijk, vers en totaal niet zuinig. Ik ben niet zo van het sushi afhalen, maar Sushi Tokyo heeft zeker deuren geopend. Alles stond al klaar om de afgesproken tijd, behalve de loempia's, die kreeg ik heet mee, Top!

Miranda
19 Januar 2021

Kwaliteit is normaliter top, alleen had ik dit keer de crispy Unagi en daar kon ik werkelijk geen unagi in ontdekken. Wel een hoop groenten dus had ik net zo goed ern goedkopere bega variant kunnen kiezen. Ik vind dit niet kunnen, ik heb betaald voor unagi dus wil ik dat proeven ook.seafood udon top.

Kim
10 Januar 2021

Top! Tot snel!

Angelique
9 Januar 2021

Ik bestel vaker en ben meestal heel erg tevreden. Alleen dit keer zat er een hoofd haar in mijn Alaska rol. Meteen al bij de eerste hap. Dat maakt de rest toch wat minder lekker. Haren van medewerkers wel afgedekt bij sushi voorbereidingen?

Petra
8 Januar 2021

Perfect heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Petra
8 Januar 2021

Heerlijk gegeten top

Semi
3 Januar 2020

đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Ouali
2 Januar 2020

Erg lekker en snel bezorgd. Gauw weer bestellen!!

Sabine
1 Januar 2020

Zeer goede kwaliteit sushi/bezorging!!

Wil
1 Januar 2020
Meer
1 Januar 2020

Besteld om 6.u geplande bezorging 7.20 werd uiteindelijk bijna uur later. Ook met klachten afhandeling kan men niet omgaan. Er wordt niet serieus naar je geluisterd want er komen nog meer bestellingen via telefoon binnen en die gaan voor. SCHANDE/Disgrace

Emmie Velders-Lindeman
25 Dezember 2020
Richard vD
15 Dezember 2020

De sushi was heerlijk, de warme producten waren wat afgekoeld, het zou helpen als deze in alufolie worden ingepakt. De edame boontjes waren helaas niet opgewarmd. Maar dit blijft een van de lekkerste sushi die je kunt bestellen.

B. Steinvoort
14 Dezember 2020

We hadden allebei de hele avond oprispingen. Niet lprettig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
13 Dezember 2020

Lekker en snel bezorgd. Goede prijs kwaliteit verhouding

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
12 Dezember 2020
Lia
12 Dezember 2020

Heel goed en vlot geregeld. En de sushi was heerlijk!!

Kelly
9 Dezember 2020

Goede sushi voor een goede prijs.

Jay
7 Dezember 2020
Daniels
7 Dezember 2020

Goede kwaliteit en netjes op tijd 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

André Zandvliet
2 Dezember 2020

Helaas ben ik genoodzaakt om een keer een negatieve beoordeling te geven. Alles leek wel alsof het in een plas gevallen was en dat zijn we niet gewend. De loempia's waren dit keer wel warm maar de shushi viel helaas zwaar tegen.

E.
30 November 2020

We logeerde in een hotel om de hoek. Bestelling was er super snel en het was heerlijk. Zou zeker nog een keer bestellen als we in de buurt zijn!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Birgitta Steinvoort
25 November 2020

Het eten was heerlijk, het vlees was heerlijk einde rijst ook. Ik vond alleen de sla aan de matige kant. Mss kan er wat meer bij of mss nog iets anders van groente?

Edith
23 November 2020

Bezorging helaas niet op afgesproken tijd maar het kwam wel warm aan gelukkig, we hadden gebeld, maar super aardig te woord gestaan.

Wanne
21 November 2020
Anna Fontein
14 November 2020

Goedemiddag, IK vind de kwaliteit uitstekend maar soms zijn de tamari's slordig in elkaar gezet. Groet Anna

Linda
13 November 2020
René
13 November 2020

Één woord met een uitroepteken: HEERLIJK!

Zeka
7 November 2020
Mo
29 Oktober 2020

Was echt heerlijk en vers!!

Sascha
28 Oktober 2020

Bestel hier al 4jaar sushi. Was eerst altijd heel goed. De laatst 5x is het echt niet meer lekker. Harde avocado, hompen rijst etc. Echt jammer, ik raad het niet meer aan om hier te bestellen. Als je belt met een klacht valt dit ook nauwelijks te bespreken aangezien mevrouw bijna geen Nederlands spreekt.

Antwort von Sushi Tokyo

Beste Sascha, Het spijt ons dat u dit zo ervaren hebt. Wij zullen uw feedback meenemen en verbeteringen toepassen opdat dit niet meer kan gebeuren. Ik heb u tevens een e-mail gestuurd met een volledige reactie. Met vriendelijke groet, Sushi Tokyo

Matthijs
23 Oktober 2020

Bestelling kwam 1,5 uur te laat. Sushi was oke

EJB
23 Oktober 2020

Helaas 2 uur moeten wachten op de bezorging van onze bestelling. Na 1.5 uur maar gebeld en te horen gekregen dat het druk was... ik begrijp het, maar neem niet meer bestellinegn aan dan jullie aan kunnen..... de kwaliteit van het eten was wel erg goed......

Chantal
23 Oktober 2020

Heerlijk! De sushi is super en smaakte heel vers. De bezorger super vriendelijk. Klein puntje; een beetje meer kruiden of pepertje door de noodles zou nog beter zijn. :)

Linda
23 Oktober 2020
norbert
22 Oktober 2020

snelle en correcte bezorging. kwaliteit is prima.

Elena
18 Oktober 2020
Jolanda de Klein
4 Oktober 2020

Heeeeerlijk

G.Bogaart
20 September 2020

Het eten/sushi werd snel bezorgd en was zoals altijd erg vers en heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suzanne
18 September 2020
Lyanne
12 September 2020

Lekker eten, maar net niet die laatste ster. En bezorging was perfect, precies op de opgegeven tijd en aardige jongen.

Liz
26 August 2020

Prima Sushi! Heerlijk gegeten, snel geleverd! Top zaak!

Spaans
25 August 2020

perfect

Irma
25 August 2020

Basic sushi maar wel echt lekker, niet duur en super snelle vriendelijk bezorging. Altijd erg tevreden.

marcia
24 August 2020

Was beetje koud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ria
23 August 2020

Bestelling kwam een falf uur lare dan de aangegeven tijd. De warme gerechten waren afgekoeld. Zeer jammer.

Spaans
12 August 2020

altijd goed

Iris
10 August 2020

Wij hebben heerlijk gegeten! Goede kwaliteit sushi, bezorging op het gewenste tijdstip. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank!

Mulder
8 August 2020

Uitstekende sushi , perfect op gevraagd tijdstip bezorgd 👌👌

Cees
5 August 2020

Ontzettend smaakvol. Topklasse

Nlf
4 August 2020

Too much plastic

Michael
27 Juli 2020

Eten was uitstekend. En daar gaat het om. Bezorging kwam 45 minuten later dan de gewenste tijd. Op zich niet erg, maar wel een punt om op te letten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

emmie
22 Juli 2020
Petra
14 Juli 2020

voor de eerste keer besteld geweldig genoten ga vaker bestellen Top

Wanne
14 Juli 2020
G.Bogaart
13 Juli 2020

Snel bezorgd en zoals altijd heerlijk vers!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal
13 Juli 2020

snel bezorgd en heerlijke sushi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eloy
12 Juli 2020

Supersnelle bezorging! Een verbeterpunt zou wel de accuraatheid van het bezorgtijdstip zijn, de bezorger was namelijk een halfuur te vroeg. Gelukkig leverde dit geen problemen op.

Mp
9 Juli 2020

Rijst was te papperig... in de rainbow maki.. verder alles top!

Mirthe
7 Juli 2020

Lekker vers, goede kwaliteit vis. Bezorging had ietsje sneller gekund, maar dat lag waarschijnlijk aan het moment waarop we bestelden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Moolhuizen
18 Juni 2020

Het was weer lekker vers.

Marleen
10 Juni 2020

Bezorging was wat aan de late kant. Gyozas waren lauw/koud bij aankomst. Te weinig soyasaus erbij.

Maik
7 Juni 2020
Bianca
6 Juni 2020

Levering van de bestelling duurde ditmaal meer dan een uur. Dit keer minder enthousiast over de sushi, omdat een deel lauw was en er veel te weinig wasabi bij geleverd was. Volgende keer beter, hoop ik.