Avaliações de Sushi Tokyo Den Haag

Avaliações recentes

5.0
pho ga ngon
1 outubro 2022
Spaans
30 setembro 2022

Bezorger ging er gelijk van uit dat €17.90 en betaald me 20 euro 2.10 fooi was. Liep al weg voordat ik kon zeggen het is goed zo

Ap
27 setembro 2022
Anja Langeveld
21 setembro 2022

Kwartiertje gewacht, maar dat is geen probleem. De sushi was heerlijk!

Suus
15 setembro 2022

Helaas de loempiasaus vergeten, maar dat is pas de 1e keer. Nooit klachten eten is vers en lekker. Bezorging via de site zelf was supersnel.

David
12 setembro 2022
Raymond
8 setembro 2022

Lekker en vers

Hana
29 agosto 2022
Sab
21 agosto 2022

Het eten vond ik echt lekker. De bezorging slecht. Een uur en een kwartier gewacht op mijn eten. Er zijn wel excuses gemaakt dat is fijn. Maar bezorging mag in het vervolg graag wat sneller.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mandy
8 julho 2022

Sushi Don was top en de Happy Mango was n onverwachte frisse combinatie. Sushi Tokyo serveert meer dan de gemiddelde standaard een warme aanrader.

Kyra
2 julho 2022

Elke keer weer snel bezorgd en ontzettend lekkere sushi. Top!

Aron
1 julho 2022
Bassem AlSamragy
1 julho 2022
Renée Brillemans
26 junho 2022

Heerlijk en super snel. Sneller dan verwacht.

Eddy Sidler
24 junho 2022

Duurde mega lang qua bezorging Maar verschikkelijk lekker weer 💪👍

HKW
22 junho 2022

Zoals steeds zeer tevreden!

Diederik
22 junho 2022
Linda
20 junho 2022
Raphaël Gain-Prost
18 junho 2022
Anna
7 junho 2022

Salade en gebakken rijst na twee happen laten staan. Het had een nare smaak. Sushi vande kinderen was ik. Eerste en laatste keer hier besteld. Het werd overigens een half uur later bezorgd dan voorspeld.

Jay
6 junho 2022

Mag wel spicy mayo los bij doen saus voor dip niet alleen soja

Chris
26 maio 2022

Was weer heerlijk!

K
25 maio 2022

Altijd goeie kwaliteit, overheerlijke sushi en snelle, vriendelijke bezorging. Top! Dankjewel

Roos
24 maio 2022
Vd meer
18 maio 2022

Besteld en ophaaltijd 18.50 echter bestelling liet tot 19.20 op zich wachten.

Maudy van Halteren
17 maio 2022

❤️

C.
10 maio 2022

Heerlijk verse sushi, zoals aangegeven na 45 min bezorgd.

Jayantie
28 abril 2022

Chili mayo mee serveren

Bibi
22 abril 2022

Heerlijk gegeten !! 😃

Ch toet
22 abril 2022

Had weer gevraagd geen chopsticks mee te sturen, maar die zitten er altijd weer bij. De rijst was behoorlijk zout, vorige keer te zoet.

Remco
20 abril 2022

De kwaliteit was minder dan de vorige keren. Wat zeker niet in het voordeel werkt is dat er een bestelling gedaan wordt, waarna een email volgt met bezorgtijd, en uiteindelijk ruim 2 uur moeten wachten. Zelfs na telefonisch contact en met klem te horen krijgen dat bezorger er binnen 2 minuten zou zijn alsnog 35 minuten moeten wachten.

Iris
15 abril 2022

Hele fijne bezorger! Eten was wederom erg goed!

Haf
14 abril 2022

Echt heerlijke sushi. Voor de eerste keer besteld en de sushi is kwalitatief, en ook niet te prijzig in vergelijking met andere sushi tenten. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Millie
11 abril 2022

Yakitori zouden 4 stokjes moeten zijn en ik kreeg er maar 3, verder heerlijk verse sushi.. En goed bezorgd..

Haagsma
31 março 2022

Zelden ontevreden, maar vandaag kwam het eten veel te laat en waren de warme gerechten dus koud en klef. Erg jammer als je voor meer dan 70€ eten besteld.

Tania
28 março 2022

Lekker en vers en op tijd – gaan we weer doen. :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Panittha
28 março 2022
Linda
27 março 2022
X
27 março 2022
Wendy
21 março 2022

Super lekkere sushi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maudy van Halteren
20 março 2022
HK
28 fevereiro 2022

Heerlijk vers en super snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
27 fevereiro 2022
Marianne
24 fevereiro 2022

Heerlijke verse producten,snelle en vriendelijke bezorging!!

Eric
23 fevereiro 2022
Lizette
16 fevereiro 2022

The best! Heerlijke sushi!

Stephanie Remmerswaal
14 fevereiro 2022

Heerlijk! Altijd lekker en vriendelijk personeel!

Diana
14 fevereiro 2022

Bestel regelmatig bij hen of haal het af. Vriendelijk personeel en nette en snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heleen
12 fevereiro 2022
Mandy
11 fevereiro 2022

De verkeerde saus zat erbij (pindasaus ipv horizon) en de sushi was heel hard. Jammer ben beter gewend.

Ronald
9 fevereiro 2022

Op tijd bezorgd en lekker vers

Richard
30 janeiro 2022
Linda
30 janeiro 2022
Rasdinho
30 janeiro 2022

Beste bezorg sushi van Den Haag!!

Mandy
26 janeiro 2022

Ik was onderweg denkende dat ik nog ruimte had kwam de bestelling kwartier eerder dan verwacht :D De bezorgers heeft het achter gelaten in overleg. En eenmaal thuis heerlijk genoten van de bestelling. Was heerlijk.

Linda
24 janeiro 2022
Van der meer
22 janeiro 2022

Besteld 18.03 Tijdstip aangekondige bezorging 19.05 een uur is echt te lang Finale bezorging 19.40 dus ook nog meer dan 1/2 uur te laat

Minkman
2 janeiro 2021

Altijd erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Familie van der Veen
30 dezembro 2021

De Japanse rijst was prima, de sushi met vis was niet altijd lekker.

Bianca
27 dezembro 2021

Heerlijk gegeten en smaakt naar meer.....

Daan
22 dezembro 2021

Eten zelf niks op aan te merken. HEEEEL lekker! bezorging minder tevreden over 18.30 bestelt, zou om 19.30 komen kwam pas om 20.15.

Millie
22 dezembro 2021

Goede sushi en kreeg het op tijd....

Tim de Booij
21 dezembro 2021

Na 1,5u wachten een paar jaar gebeld, maar geen gehoor gekregen. Toen na 2u werd het bezorgd, maar toen had ik al iets anders gegeten

Nigel
19 dezembro 2021

Altijd goed

Chris
17 dezembro 2021

Was weer genieten!

A
28 novembro 2021

Helaas tegen gevallen. Eerste keer hier maar niet nog een keer. Grove stukken wortel in de sushi ipv dunne reepjes, sushi rijst smaakte niet heel lekker en vond ede gebruikte ingrediënt niet smaakvol/van kwaliteit.

Joan
27 novembro 2021

Altijd vers!

Elise
22 novembro 2021

Snelle bezorging en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
18 novembro 2021

Snelle bezorging, veel keus in verschillende sushi en gerechten. Prijs/kwaliteit is prima. Als er geflambeerde zalm/tonijn/surimi nigiri met mayo en teriyaki in het assortiment zou zijn, zou ik wekelijks bestellen. :) Zou ook fijn zijn als er (op aanvraag) een folder bij de bestelling gedaan wordt, zodat je thuis makkelijker kan uitzoeken.

van Veldhoven
13 novembro 2021

Eten was goed, bezorging was snel. Echter op het moment van schrijven hebben 2 van de 3 mensen wie hebben meegegeten het weer naar buiten gewerkt. Iets is niet goed geweest met de bestelling.

Anoniem
2 novembro 2021

Verse en smaakvolle sushi! Fijne prijs ook en de bezorging was snel. Volgende keer bestellen we weer hier. Aanrader!

Olga
2 novembro 2021

Perfect en snel geleverd, zoals altijd

Joyce Coolen
31 outubro 2021

Evenals verleden keer goede service en lekker gegeten. Ruime keuze op de website. Wij bestellen hier zeker nog een keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mar
30 outubro 2021

1.5uur wachttijd? In 9 jaar nooit gehad

Adam
29 outubro 2021

Delicious food, fairly priced, a little bit slow on the delivery but it's free!

Eva
23 outubro 2021

Altijd goed en altijd op de afgesproken tijd

AP
9 outubro 2021

Sushi is well prepared, freshly made and tastes really good. We’re a vegetarian family, they always pack our items carefully not to be mixed up with non-vegetarian items! Delivery is on time!!

miranda
5 outubro 2021

Eten was prima, al vond ik de Vietnamese spring roll tegenvallen: er zit veel te veel sla in en te weinig vlees. Bij Vietnamese restaurants zit er bovendien nooit ei en wortel in. Verder waren de gyoza koud, alsof het eten niet in een thermo box heeft gezeten.

Nikki
4 outubro 2021

Veel keuze. Mooie producten. Vooraf

Semi
25 setembro 2021

Zoals als altijd lekker!

Ineke
17 setembro 2021
Angelique
17 setembro 2021

Snelle levering en het smaakte weer heerlijk!!! :) Ben inmiddels trouwe klant

Daphne
29 agosto 2021

Altijd goed optijd en de sushi is altijd zo gigantisch lekker!! De Inari en crispy vegan (met teriyakisaus) zijn echt mijn favoriet.. :)

Mandy
28 agosto 2021

De sushi don en beefrolls waren heerlijk. Snelle levertijd

Zandvliet
24 agosto 2021

Het was weer heerlijk

Anouk
20 agosto 2021

Altijd heerlijke sushi, betaalbaar en snelle service.

Bassem Al-Samragy
19 agosto 2021
Wanne Sinterniklaas
18 agosto 2021
C. T.
4 agosto 2021

bezorgen op de bromfiets aan de telefoon terwijl de bestelling afleverde, bijna naar me toe gooide, zodat die hoefde af te stappen.

Shalini
2 agosto 2021

Fijn van de snelle levering!

Claudia Melis
24 julho 2021

Hallo, this email is to share with you my terrible experience of this evening. This is the second time that the same story is happening when I order by Sushi Tokyo. Please check the screenshot of my order and my note. I have clearly asked to get a call when the person was going to be in front of the door because my mom is very sick and having a special therapy at home, and I didn't want to wake her up. Not only I didn't receive any call, but I was alarmed by a violent banging on my door..... That can't be called "knocking". This guy was hitting my door with such aggression that I heard him from the 2nd floor and my neighbor came out too. I was very annoyed and I told the guy that was not a normal behaviour and he didn't even pay attention to me cause he was talking with someone to the phone and leaving without even get his money. I went back to give him the money and he didn't say anything, said sorry or stop talking to the phone. I am sorry but I am absolutely disappoin

Kim
14 julho 2021

Bezorging duurde wat langer dan gebruikelijk en ze kwamen later dan per e-mail laten weten. Maar de smaak was top!

Monique
5 julho 2021

Ik ben al meer dan 10 klant maar ik heb nog nooit zo'n slechte kwaliteit en presentatie gekregen als gisteren. De garnalen waren rauw, de gozo's niet te eten zo door gebakken, de stokjes saté koud (niet lauw), de boontjes volstrekt smakeloos.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruth
26 junho 2021

Heerlijk eten

Sushilover
24 junho 2021

Echt prima Sushi! Als ik sushi laat komen dan altijd van Sushi Tokyo dan weet ik ten minste zeker dat het goed is!

Ineke
23 junho 2021
Ingrid
22 junho 2021

Gewoon heerlijk :-)

Maudy
17 junho 2021

Super

Archana
14 junho 2021

Ik ben vanaf nu vaste klant. Het was heerlijk!!!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisette
8 junho 2021
Dorien Korsten
6 junho 2021
Hendrik
24 maio 2021
Linda
23 maio 2021
Jazz
15 maio 2021

Ik kreeg bericht dat de bestelling gebracht werd, toch heeft het daarna nog wel even geduurd. De sushi was lekker, maar er zat te weinig vis in en te veel rijst..

Chantal
15 maio 2021
Danny Moolhuizen
12 maio 2021

Lekkere verse sushi zoals gewoonlijk!

youss
5 maio 2021

echt lekkerste sushi man, en altijd snelle levering love ittt

Donna
30 abril 2021

Was heerlijk

Maik
27 abril 2021
FV
26 abril 2021

Lekker en ruime keuze aan sushi. Snel bezorgd.

FZ
26 abril 2021

Perfecte sushi! Aanrader. Snelle bezorging en echt vers gemaakt goede sushi. Vergeet de loempia’s niet, nergens beter.

Ana
21 abril 2021

Vaste klant, altijd super !!! :)

Olga
14 abril 2021

Supersnelle bezorging

Jean Paul
13 abril 2021

Toppers

Frederike
11 abril 2021

Super kwaliteit en snel gebracht! Een aanrader

Ben
8 abril 2021

Supervers en heerlijk van smaak

Zeka
5 abril 2021

Bedankt🤩

Arrnieh
1 abril 2021

Heerlijk, supervers en snel

C.F. van der Sanden
29 março 2021

De Crispy ebi sushi en de Loempia waren zacht! De Sake waren er maar 3 ipv 4 stuks!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

André Zandvliet
28 março 2021

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk. Verdere commentaar niet nodig bedankt weer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ralph
28 março 2021

Er is veel keuze en variatie in het menu. Het eten was heerlijk!

Linda
28 março 2021
Daan
26 março 2021

Heerlijke sushi en perfect op tijd.

Sabine
25 março 2021

Beste sushi in town!!

Kewanis
18 março 2021
Tim
7 março 2021

Fijne website, uitgebreide keuze! jammer was dat de rijst van de nigiri te compact was.. Dit deed afbreuk aan beleving.

Far
6 março 2021

Helaas was ik echt niet tevreden Alles was enorm klef en de kipsate was te droog om op te eten. Het was een bestelling van meer dan 80€, maar we hebben een gedeelte zelfs erg gegooid. Zonde en zeer teleurstellend voor m’n zoon op z’n verjaardag. Nog niet eerder meegemaakt.

Aniek
1 março 2021

Snelle levering en heerlijke sushi

Tam
27 fevereiro 2021

Rijst was niet lekker Had gevraagd géén avocado en geen chilli en dat zat er wél in. Bezorger was vriendelijk.

Ron
24 fevereiro 2021

Heerlijke sushi, vooral de crispy rolls!

F.J.Burger
21 fevereiro 2021

Prima, kan eigenlijk niet beter

Irma
20 fevereiro 2021

Lekker en op tijd. De bezorger had meerdere bestellingen bij zich. Onze bon was aan bij het vervoer op een andere bestelling terecht gekomen. Verwarring die de jonge bezorger super rustig en vriendelijk oploste. Complimenten!

Margie monteiro
16 fevereiro 2021

Prima op tijd ontvangen en goed verzorgde heerlijke sushi Vr. gr. M

Sander
15 fevereiro 2021

Om 18:50 de bestelling geplaatst. rond 20:20 gebeld waar deze bleef waarbij mij verteld werd dat deze nog gemaakt moest worden. pas rond 21:20 kwam de bestelling. Begrijpelijk dat het drukker kan zijn op een zondag maar 2,5 uur wachten op een bestelling spant toch echt de kroon.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stephanie
14 fevereiro 2021

Was heerlijk zoals altijd!

Kim
13 fevereiro 2021

Lekker Vriendelijk Snel

Spaans
13 fevereiro 2021

Altijd lekker en bezorging 100%goed

Carla en Marcel jongejan
13 fevereiro 2021

Iets later dan we hadden gevraagd, maar echt super lekker. Een heerlijke pure smaak!!

Mirthe
12 fevereiro 2021
Angelique
31 janeiro 2021

Goede kwaliteit dit keer en op tijd geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marie
26 janeiro 2021
Alice Newbold
26 janeiro 2021

Lekker vers en op tijd!

Mart Maas
24 janeiro 2021

vrijdag al besteld en betaald afgesproken zondag om 18.00 uur bezorgen de bezorger, een aardige jongeman was slechts een kwartiertje later maar alles was perfect goed verpakt, heel lekker en genoeg dank jullie wel allemaal van Sushi Tokyo (mij zie je vaker als klant)

Raymond Kroek
22 janeiro 2021

Heerlijk, vers en totaal niet zuinig. Ik ben niet zo van het sushi afhalen, maar Sushi Tokyo heeft zeker deuren geopend. Alles stond al klaar om de afgesproken tijd, behalve de loempia's, die kreeg ik heet mee, Top!

Miranda
19 janeiro 2021

Kwaliteit is normaliter top, alleen had ik dit keer de crispy Unagi en daar kon ik werkelijk geen unagi in ontdekken. Wel een hoop groenten dus had ik net zo goed ern goedkopere bega variant kunnen kiezen. Ik vind dit niet kunnen, ik heb betaald voor unagi dus wil ik dat proeven ook.seafood udon top.

Kim
10 janeiro 2021

Top! Tot snel!

Angelique
9 janeiro 2021

Ik bestel vaker en ben meestal heel erg tevreden. Alleen dit keer zat er een hoofd haar in mijn Alaska rol. Meteen al bij de eerste hap. Dat maakt de rest toch wat minder lekker. Haren van medewerkers wel afgedekt bij sushi voorbereidingen?

Petra
8 janeiro 2021

Perfect heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Petra
8 janeiro 2021

Heerlijk gegeten top

Semi
3 janeiro 2020

👍🏼👍🏼👍🏼

Ouali
2 janeiro 2020

Erg lekker en snel bezorgd. Gauw weer bestellen!!

Sabine
1 janeiro 2020

Zeer goede kwaliteit sushi/bezorging!!

Wil
1 janeiro 2020
Meer
1 janeiro 2020

Besteld om 6.u geplande bezorging 7.20 werd uiteindelijk bijna uur later. Ook met klachten afhandeling kan men niet omgaan. Er wordt niet serieus naar je geluisterd want er komen nog meer bestellingen via telefoon binnen en die gaan voor. SCHANDE/Disgrace

Emmie Velders-Lindeman
25 dezembro 2020
Richard vD
15 dezembro 2020

De sushi was heerlijk, de warme producten waren wat afgekoeld, het zou helpen als deze in alufolie worden ingepakt. De edame boontjes waren helaas niet opgewarmd. Maar dit blijft een van de lekkerste sushi die je kunt bestellen.

B. Steinvoort
14 dezembro 2020

We hadden allebei de hele avond oprispingen. Niet lprettig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
13 dezembro 2020

Lekker en snel bezorgd. Goede prijs kwaliteit verhouding

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart
12 dezembro 2020
Lia
12 dezembro 2020

Heel goed en vlot geregeld. En de sushi was heerlijk!!

Kelly
9 dezembro 2020

Goede sushi voor een goede prijs.

Jay
7 dezembro 2020
Daniels
7 dezembro 2020

Goede kwaliteit en netjes op tijd 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

André Zandvliet
2 dezembro 2020

Helaas ben ik genoodzaakt om een keer een negatieve beoordeling te geven. Alles leek wel alsof het in een plas gevallen was en dat zijn we niet gewend. De loempia's waren dit keer wel warm maar de shushi viel helaas zwaar tegen.

E.
30 novembro 2020

We logeerde in een hotel om de hoek. Bestelling was er super snel en het was heerlijk. Zou zeker nog een keer bestellen als we in de buurt zijn!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Birgitta Steinvoort
25 novembro 2020

Het eten was heerlijk, het vlees was heerlijk einde rijst ook. Ik vond alleen de sla aan de matige kant. Mss kan er wat meer bij of mss nog iets anders van groente?

Edith
23 novembro 2020

Bezorging helaas niet op afgesproken tijd maar het kwam wel warm aan gelukkig, we hadden gebeld, maar super aardig te woord gestaan.

Wanne
21 novembro 2020
Anna Fontein
14 novembro 2020

Goedemiddag, IK vind de kwaliteit uitstekend maar soms zijn de tamari's slordig in elkaar gezet. Groet Anna

Linda
13 novembro 2020
René
13 novembro 2020

Één woord met een uitroepteken: HEERLIJK!

Zeka
7 novembro 2020
Mo
29 outubro 2020

Was echt heerlijk en vers!!

Sascha
28 outubro 2020

Bestel hier al 4jaar sushi. Was eerst altijd heel goed. De laatst 5x is het echt niet meer lekker. Harde avocado, hompen rijst etc. Echt jammer, ik raad het niet meer aan om hier te bestellen. Als je belt met een klacht valt dit ook nauwelijks te bespreken aangezien mevrouw bijna geen Nederlands spreekt.

Reacção a Sushi Tokyo

Beste Sascha, Het spijt ons dat u dit zo ervaren hebt. Wij zullen uw feedback meenemen en verbeteringen toepassen opdat dit niet meer kan gebeuren. Ik heb u tevens een e-mail gestuurd met een volledige reactie. Met vriendelijke groet, Sushi Tokyo

Matthijs
23 outubro 2020

Bestelling kwam 1,5 uur te laat. Sushi was oke

EJB
23 outubro 2020

Helaas 2 uur moeten wachten op de bezorging van onze bestelling. Na 1.5 uur maar gebeld en te horen gekregen dat het druk was... ik begrijp het, maar neem niet meer bestellinegn aan dan jullie aan kunnen..... de kwaliteit van het eten was wel erg goed......

Chantal
23 outubro 2020

Heerlijk! De sushi is super en smaakte heel vers. De bezorger super vriendelijk. Klein puntje; een beetje meer kruiden of pepertje door de noodles zou nog beter zijn. :)

Linda
23 outubro 2020
norbert
22 outubro 2020

snelle en correcte bezorging. kwaliteit is prima.

Elena
18 outubro 2020
Jolanda de Klein
4 outubro 2020

Heeeeerlijk

G.Bogaart
20 setembro 2020

Het eten/sushi werd snel bezorgd en was zoals altijd erg vers en heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Suzanne
18 setembro 2020
Lyanne
12 setembro 2020

Lekker eten, maar net niet die laatste ster. En bezorging was perfect, precies op de opgegeven tijd en aardige jongen.

Liz
26 agosto 2020

Prima Sushi! Heerlijk gegeten, snel geleverd! Top zaak!

Spaans
25 agosto 2020

perfect

Irma
25 agosto 2020

Basic sushi maar wel echt lekker, niet duur en super snelle vriendelijk bezorging. Altijd erg tevreden.

marcia
24 agosto 2020

Was beetje koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
23 agosto 2020

Bestelling kwam een falf uur lare dan de aangegeven tijd. De warme gerechten waren afgekoeld. Zeer jammer.

Spaans
12 agosto 2020

altijd goed

Iris
10 agosto 2020

Wij hebben heerlijk gegeten! Goede kwaliteit sushi, bezorging op het gewenste tijdstip. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank!

Mulder
8 agosto 2020

Uitstekende sushi , perfect op gevraagd tijdstip bezorgd 👌👌

Cees
5 agosto 2020

Ontzettend smaakvol. Topklasse

Nlf
4 agosto 2020

Too much plastic

Michael
27 julho 2020

Eten was uitstekend. En daar gaat het om. Bezorging kwam 45 minuten later dan de gewenste tijd. Op zich niet erg, maar wel een punt om op te letten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

emmie
22 julho 2020
Petra
14 julho 2020

voor de eerste keer besteld geweldig genoten ga vaker bestellen Top

Wanne
14 julho 2020
G.Bogaart
13 julho 2020

Snel bezorgd en zoals altijd heerlijk vers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
13 julho 2020

snel bezorgd en heerlijke sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eloy
12 julho 2020

Supersnelle bezorging! Een verbeterpunt zou wel de accuraatheid van het bezorgtijdstip zijn, de bezorger was namelijk een halfuur te vroeg. Gelukkig leverde dit geen problemen op.

Mp
9 julho 2020

Rijst was te papperig... in de rainbow maki.. verder alles top!

Mirthe
7 julho 2020

Lekker vers, goede kwaliteit vis. Bezorging had ietsje sneller gekund, maar dat lag waarschijnlijk aan het moment waarop we bestelden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Moolhuizen
18 junho 2020

Het was weer lekker vers.

Marleen
10 junho 2020

Bezorging was wat aan de late kant. Gyozas waren lauw/koud bij aankomst. Te weinig soyasaus erbij.

Maik
7 junho 2020
Bianca
6 junho 2020

Levering van de bestelling duurde ditmaal meer dan een uur. Dit keer minder enthousiast over de sushi, omdat een deel lauw was en er veel te weinig wasabi bij geleverd was. Volgende keer beter, hoop ik.

MP
5 junho 2020

Pho xao tom besteld en zal het NOOIT weer bestellen was weggegooid geld want ik heb het na een paar happen moeten weggooien het stonk en was smakeloos 11 euro voor niets betaald!! Had ook een temaki besteld die overduidelijk NIET vers gemaakt was, maar gewoon overduidelijk de komkommer eruit was getrokken want de inhoud viel er zo uit toen ik het oppakte! Slechtste bestelling ooit en zal even niet meer bestellen, wel jammer want ik ben een vaste klant maar zal een ander bellen voorlopig voor sushi want dit was zeer slecht als ik geen ster kon geven had ik dat gedaan!! Weggegooid geld... En misselijk van de Pho!

MP
4 junho 2020

Vaste klant die altijd tevreden is, snelle bezorging en goed eten!!

Wouter
3 junho 2020

Bestelling vlot geplaatst, berichtgeving over status correct, afgeleverd op exact de juiste tijd, beleefde bezorger, maaltijd voor vier. Was lekker en vers. Gefrituurde garnalen nogal vet. Overall een 8

Spaans
3 junho 2020
Patrick
31 maio 2020

Het lijkt de laatste tijd niet helemaal lekker te lopen... ik bestel altijd direct, zodat ze ook geen commissie behoeven te betalen... bij een eerdere bezorging extra soya besteld en kreeg uiteindelijk net zoveel als de keer daarvoor toen ik niet extra bestelde... nu afgehaald, kom ik aan op de tijd die me werd medegedeeld, zegt de mevrouw nog 5 minuten en heb uiteindelijk een kwartier staan wachten :-( verder geen sorry of iets helaas

Bianca
25 maio 2020

Lekker en snel bezorgd 👍🏼

Uijleman
25 maio 2020

Kwaliteit was reuze! Bezorging was ook reuze! Heel erg tevreden klanten hier! Zowel jong als oud!

Es
22 maio 2020

Op d aangegeven tijd, en het was heerlijk!

Renate Prins Urgert
21 maio 2020
OHM
18 maio 2020

Salmon skin temaki was lekker knapperig. Goicun was nog lekkerder geweest met koriander :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M Janssen
17 maio 2020

Voor de eerste keer besteld en ik vond het echt heerlijk. Ook de bezorging was sneller dan in eerste instantie aangegeven werd. Ja ik zou de volgende keer weer hier bestellen.

Anja Groeneweg
17 maio 2020
Chantal
17 maio 2020

Was weer heerlijk

RH
13 maio 2020

Wij hebben onze sushi 90 min later ontvangen dan vooraf aangegeven. Hebben zelf gebeld 30 minuten na bezorgtijd en toen werd aangegeven dat het druk was en nog ongeveer 50 min. kon duren. Enige proactiviteit hierin wordt gewaardeerd. Sushi was prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Celien
12 maio 2020

Ruim 1.5 uur (!) op moeten wachten, eten was wel heerlijk als altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brigitte
12 maio 2020

Bestel al jaren bij Sushi Tokyo, kwaliteit en smaak is altijd top! Daar om is het ook mijn favoriete afhaal sushi Aan de bezorging moeten ze echt wat doen! Het is zo jammer. Wij moesten 2 uur wachten op eten en toen bezorger kwam gaaf die eten en zei helemaal niks! Dat was een beetje raar Hopelijk kunnen ze snel daar ook wat aan doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
12 maio 2020

Het eten was erg smakelijk. De bezorging duurde erg lang. Wellicht kwam dit door de drukte van moederdag. Kan gebeuren, maar dan zou het wel fijn zijn als je op de hoogte wordt gehouden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Katwijk
11 maio 2020

Niet bijzonder, weinig smaak. Bezorging verder prima en snel Zag er verder verzorg uit.

Danny
8 maio 2020

Verse sushi, heerlijk om regelmatig van te genieten. Bezorging vrijwel altijd zoals gepland. Top.

Tienke
6 maio 2020

Heerlijk gegeten. Snelle en vriendelijke bezorging.

Anita Conijn
6 maio 2020

Superlekker gegeten, we komen zeker nog eens wat bij jullie halen.

Cia
5 maio 2020

Goede service, het was heel lekker.

Birgitta steinvoort
23 abril 2020

Het was deze keer weer van prima kwaliteit. We hebben besloten - na twee keer slechte kwaliteit eten - om tóch bij jullie te blijven! Ben blij dat jullie je herpakt hebben!

An
22 abril 2020

Zoals altijd weer goede kwaliteit en op tijd geleverd. In deze coronatijd werd de bestelling aan de deur gehangen en wachtte de bezorger op scooter netjes totdat ik de deur opende.

André Zandvliet
19 abril 2020
Conn
18 abril 2020

Levering erg snel en sushi was lekker! Helaas geen zoete saus op mijn unagi sushi maar de rest van de sushi was wel erg smakelijk!

Iris Rotteveel
17 abril 2020

Het eten was lekker en de service was goed.

Donna
17 abril 2020

Alles top

Jeanine
13 abril 2020

Noodle beef soep was erg lekker! Echter was de sushi (inside out in verschillende varianten) niet heel bijzonder. Was niet slecht maar heb wel eens beter geproefd. Bezorging was goed en precies op verwachte tijdstip.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Moolhuizen
7 abril 2020

Verse producten. Levering door elkaar gehaald waardoor we het verkeerde bezorgd hebben gekregen. Werd snel weer hersteld !!!

Auxilia Tromp
4 abril 2020

Beste sushi/sashimi van Den Haag en constante kwaliteit!

anoniem
1 abril 2020

Vorige week mislukte de bestelling online. Wel had ik betaald. Dit probleem is keurig opgelost door dit restaurant. Mijn geld was binnen 2 dagen teruggestort en daarbij kreeg ik een kortingscode. Mooie tegemoetkoming. Daarbij ook klantvriendelijk benaderd aan de telefoon!

Danny
31 março 2020

snelle service, goede kwaliteit

Eline
24 março 2020
Sem
21 março 2020

Erg lekker, je proeft dat het heel erg vers is.

lglp
19 março 2020

goede kwaliteit, snelle service.

david
13 março 2020
An
12 março 2020

Super lekker, snel geleverd! Bestel altijd mijn heerlijke Sushi hier :p

MvD
25 fevereiro 2020

1uur en 45 minuten gewacht en bezorger gelijk laten zien dat de bestelling natuurlijk koud was. Zijn antwoord was doe maar in de magnetron. Helaas niet de eerste keer dat dit gebeurt maar voorlopig wel de laatste keer

david
21 fevereiro 2020
Victor en Anita
17 fevereiro 2020
Renate Prins Urgert
16 fevereiro 2020

Was weer heerlijk alleen jammer dat ze niet bezorgen wij moeten het zelf halen daar

Fitri
15 fevereiro 2020
Fabienne
15 fevereiro 2020

Slecht, zeer slecht!! De sushi is prima, we bestellen vaker, en elke keer is het gewoon goed! Maar de bezorging daarentegen.... normaal duurt het ongeveer een uur (vind ik redelijk lang maar te doen). Vorige keer was het 1,5 tot bijna 2 uur! Gisteren spande de kroon! Ik bestelde om 18.10u, verwachte bezorgtijd: 19.00. Om 19.40u was het ernog niet dus gebeld "ja het is erg druk". Uiteindelijk was het er om 20.25uur! te zot voor woorden. WE BESTELLEN HIER NOOIT MEER!

Willemijn
12 fevereiro 2020

De kwaliteit van het eten is altijd heel goed. Alleen op 11-2-2020 vond ik de tori inside out iets minder goed. Vaak is de bezorging ook wel vrij snel, maar doordat er gisteren een bezorger te kort was, kreeg ik mijn (vooraf ingeplande) bezorging van 18:30 pas om 19:21.

NV
9 fevereiro 2020
André
31 janeiro 2020
Roos
21 janeiro 2020

Heerlijk gegeten. Het zijn de lekkerste sushi’s van Den Haag en omstreken

Blok
12 janeiro 2020

De bestelling was verkeerd gegaan opgebeld en gelijk netjes opnieuw bestelling gehad met wat extra’s Goede service

Birgitta steinvoort
7 janeiro 2020

Zowel gisteren als de keer ervoor vinden we de kwaliteit slecht. De zalmreepjes waren bovendien erg dun gesneden. De bezorging duurde lang. Vorige keer had m’n dochter aangegeven avocado ipv komkommer te willen, maar ze kreeg toch komkommer. Gisteren heeft ze voor de zekerheid gebeld en wéér hadden jullie zonder haar bellen komkommer geleverd. Ik ben echt niet meer te spreken over jullie kwaliteit. De zalm smaakt ook minder goed dan voorheen. Ik zou t niemand aanbevelen, integendeel. Ik weet wel een goede sushikok.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
2 janeiro 2020
Julie
24 dezembro 2019
Stephanie
20 dezembro 2019

Was super!! Als altijd! Zeer vriendelijke service! Een aanrader en ik blijf zeker klant!:)

David
26 novembro 2019

vers sushi!!!

Remon
25 novembro 2019
Sena
21 novembro 2019

Het was heerlijk

Sena
20 novembro 2019

Besteling is nooit aangekomen

Calvin
12 novembro 2019

De menu 25 is heerlijk!

Achan
11 novembro 2019

Superlekkere sushi, zo heb ik t nog nooit naar tevredenheid gegeten. Geheel thuisfront is positief en voldaan. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maarten
10 novembro 2019

Makkelijk te vinden, te bestellen en snel bezorgd. Heerlijk om te eten!

noname
8 novembro 2019
david
7 novembro 2019
André
4 novembro 2019

Helaas moet ik zeggen dat dit keer er wel wat aan mankeerde. De bezorging was later dan verwacht dus de loempia's waren koud en slap. Ook viel de shushi uit elkaar maar de smaak was wel goed. Kortom het was minder maar zeker niet slecht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lia
28 outubro 2019
Loubna
19 outubro 2019

Super lekkere sushi👌🏼

  • <